Robot at Work har placeret sig i smørhullet mellem robotverdenen og konstruktions-/byggeverdenen med en tro på, at modulær robotteknologi er vejen frem imod en automatiseret hverdag i byggebranchen.

Robot at Work blev grundlagt i 2015 og har udviklet en avanceret modulær robotplatform, som kan sammensættes på utallige måder til anvendelse på alle niveauer og stadier af en byggeproces igen og igen. Dermed kan man automatisere gentagne, nedslidende og farlige arbejdsprocesser, så håndværkeren frigøres og kan varetage andre opgaver ved siden af robotten. Vores modulære skinnesystem kan let tilpasses til at imødekomme de specifikke behov i hver applikation, hvilket gør dem unikke for hver kunde.

Vores robotplatform er en ny generation af et programmerbart, modulært skinnesystem, der giver dig et mærkbart afkast af investeringen - ofte med en tilbagebetalingstid på under et år.

Vores modulære platform styres af en intuitiv, tabletbaseret interface programmeret via 2D-/3D-tegninger, hvilket gør det muligt for slutbrugeren at opsætte og kontrollere robotten uden forudgående robotuddannelse eller -træning.

  • Finn Kirkegaard Christensen

    CTO, Robot At Work

Mød
teamet

CEO

Kasper Guul Laursen

Co-Founder & CTO

Finn Kirkegaard Christensen

Softwareudvikler

Rune Skovrup Hansen

Robotingeniør

Christian Rosendahl Dam

Robotingeniør

Johan Krogshave

Teknisk Designer

Kim Jørgensen

Co-Founder

Anders Martiny

CFO

Allan Carsten Bülow

Chairman of the Board

Torben Frigaard Rasmussen

Sales & Marketing Assistant

Sabrina Lynge Nielsen