"Innovation til marked gør det lettere for os at komme tættere på markedet og forståelsen hos vores slutkunder i byggebranchen" - Kasper Guul Laursen, administrerende direktør i Robot at Work.


Vores kunder møder en række udfordringer både kreativt og funktionelt, når de skal tænke vores modulære robotplatform ind i deres egen kontekst og arbejdsprocesser.


De primære spørgsmål, vi møder på vores vej, omhandler ikke funktionaliteten og de tekniske aspekter af vores robot teknologi, men i højere grad spørgsmål om hvordan den modulære teknologi kan tænkes ind i vores kunders hverdag, og specifikt hvordan den kan anvendes til flere arbejdsprocesser uden væsentlig omstilling.


Nedenstående er en teaser på, hvordan vi i Robot at Work går ind og støtter uddannelsen af fremtidens byggefolk:

RAW-robotplatform.


Muligheden for at integrere Robot at Works modulære robotteknologi og være med til at skræddersy platformen og ikke mindst værktøjet til den specifikke arbejdsopgave, er en ny verden for vores kunder indenfor byggebranchen. Nogle gange skal der tænkes helt ud af boksen, og det er specielt her, det bliver særlig interessant – både for os men specielt for vores kunder.


F.eks. kan flere arbejdsgange tænkes ind i en robotopstilling og dermed forbedre tilbagebetalingstiden væsentligt. Andre gange er robottens kræfter blot en kæmpe fordel, da det giver mulighed for at anvende kraftigere værktøj, som både forbedrer slutresultatet og øger proceshastigheden. Det kommer helt an på den konkrete opgave og hvilke muligheder vores robotteknologi kan åbne op for.


Lige præcis dette vil vi enormt gerne i dialog med flere omkring, fordi vi ikke er eksperter på alle områder af byggeriet, men hvis vi kan inspirere og åbne op for nye muligheder, så kommer vi næsten altid frem til noget, der giver mening.


Som et led i vores mission om at brede robot teknologi ud i byggebranchen har vi allieret os med Realdania og deltager i projektet Innovation til markedet. I den forbindelse er vores CEO, Kasper Guul Laursen, blevet interviewet og det kom der følgende ud af: http://innovationtilmarked.dk/inspiration/robot-work