Tirsdag i sidste uge, d. 11. februar, var Robot at Work inviteret til møde og networking arrangement i London.


I sidste uge var RAWs CEO, Kasper G. Larsen, og CTO, Finn K. Christensen, til MEET THE BUYER i London. Dagen startede med et individuelt en-til-en-møde med en beslutningstager fra LafargeHolcim, hvor vi præsenterede vores RAW-robotløsning samt dets potentiale fremadrettet. LafargeHolcim er en global leder indenfor byggematerialer- og løsninger, som deltog i arrangementet med henblik på samarbejde med forskellige virksomheder, som arbejder indenfor branchen selv, eller som laver innovative løsninger til byggebranchen. RAW er netop i denne målgruppe med vores robotløsninger til byggebranchen, og derfor kunne vi ikke takke nej til et individuelt møde med LafargeHolcim.


Mødet fokuserede indledningsvis på hvordan LafargeHolcim potentielt kunne anvende vores teknologi indenfor bl.a. deres precast segment, hvilket skabte stor interesse. Da budskabet omkring det modulære i vores løsning landede hos folkene fra LafargeHolcim, begyndte ideen og konkret dialog omkring en løsning indenfor 3D-print, forankret omkring LarfargeHolcims produkter, at udvikle sig.

Cocktails & Networking

Efter vores individuelle møde med LafargeHolcim deltog RAW i det efterfølgende netværksarrangement, hvor start-ups og mindre, innovative cleantech virksomheder kunne møde investeringsvirksomheder og større virksomheder med interesse i innovation indenfor byggeindustrien og miljøet generelt. Omkring 20 investeringsvirksomheder deltog i arrangementet, herunder virksomheder såsom Goldman Sachs, KPMG og Schneider Electric. Det var en helt unik mulighed for at møde andre virksomheder, end dem vi til dagligt har dialog med. De så hurtigt perspektiverne i vores modulære robotplatform, og aftenen bød på en række spændende dialoger og mundede ud i nye netværksforbindelser for RAW.

Billeder fra netværksarrangementet i London.


Overordnet set var det en dag med nye netværksforbindelser og en masse nye indtryk. RAW værdsætter muligheden for at lære mere om udviklingen indenfor bæredygtigt byggeri og samtidig give vores bud på området. Vi blev igen bekræftet og forundret over potentialerne i vores teknologi, og vi mener bestemt at betonområdet er et spændende og nytænkende segment indenfor byggebranchen.