Den seneste måned har Robot at Work fået nye medarbejdere, og de skal være med til at sørge for, at vi fortsat kan følge med udviklingen og efterspørgslen på vores robotter.


Robot at Work (RAW) er under konstant udvikling, og det betyder også, at vi indimellem har brug for nye kræfter i virksomheden. I starten af februar startede to nye medarbejdere, som hver især kommer til at byde ind med deres kompetencer og styrker her hos RAW.


Det første nye skud på stammen er Christian R. Dam, som er startet som Robotics Engineer. Han skal hjælpe med udformningen af kommende robotter til kunder, hvor han er med fra ideudvikling, til skitsetegning og i sidste ende udformningen af de fysiske robotter, som kommer ud til vores kunder.


Den anden nye medarbejder hos RAW er Sabrina L. Nielsen, som er startet i virksomhedspraktik og skal stå for vores kommunikation og markedsføring i virksomheden. I første omgang har hun læst nuværende materialer igennem, korrekturlæst og kommet med nye input - fremadrettet skal hun være med til at udvikle og producere interne og eksterne materialer, støtte i salgsregi og diverse ad hoc-opgaver.


Både Christian og Sabrina er faldet godt til i virksomheden, og med deres tiltrædelser vokser vores team her hos RAW sig endnu en gang større og stærkere.


RAW er rykket til nye lokationer, da vi havde brug for mere plads i forbindelse med integration af robotter til vores kunder. Vores team sidder samlet, og derved har vi mulighed for sparring, samarbejde og vidensdeling i vores daglige gang. Flytningen skyldes blandt andet, at vi havde brug for adgang til et værksted, da det er en kæmpe fordel at være tættere på vores robotter, så vi hurtigt og nemt kan arbejde med udviklingen af robotterne, teste nye ideer og afprøve softwaren direkte med styresystemet.


Flere tilføjelser forude

Robot at Work vokser fortsat, og den nærmeste fremtid byder på flere nye ansigter i virksomheden. Med den fortsatte medarbejderudvidelse sørger vi for, at vi kan følge med udviklingen her hos RAW og ikke mindst efterspørgslen på vores robotter.


Vi er taknemmelige for, at vi fortsat vokser og får nye kompetencer ind i virksomheden, som i sidste ende kommer vores kunder til gode.


Vil du være en del af RAW?

Se vores ledige stillinger, hvis du vil være en del af teamet her hos RAW.