Finans.dk har skrevet en artikel om Robot at Work og vores CEO Kasper Guul Laursen. Artiklen ligger vægt på, hvordan vi er i stand til at tilbyde modulær robotteknologi til byggebranchen. Mere specifikt har vi udviklet en robotplatform med mulighed for at skifte mellem værktøjer og opsætning for at imødekomme forskellige behov forskellige steder i byggeriet.


Med vores robotplatform vil vi helt simpelt frigive medarbejderne i byggebranchen fra det hårde, ensformige og nedslidende arbejde. Robotten skal overtage disse arbejdsopgaver, og på den måde kan medarbejderne fokusere på de mere specialiserede arbejdsopgaver.


Men vores robot ligner ikke en robot – eller gør den? Den ligner måske ikke den robot, som man forestiller sig, der kan overtage ens arbejde. Og det skal den egentlig heller ikke, den skal hjælpe medarbejderne og give dem tid til andre opgaver.


Robotten er en lille blå kasse, som kører op og ned ad vores skinner. Sammenlagt er kassen og skinnerne vores robotplatform – og den har stort potentiale. Vi kan skifte udstyret og opsætningen af robotten, fordi det er en modulær robotplatform, hvilket betyder, at den er sammensat af forskellige moduler. Opsætningen gøres større eller mindre ved hjælp af skinnerne, som kan sammensættes og tilsammen dække et stort areal. Værktøjet kan skiftes, så mens andre robotter typisk er udviklet med ét formål, så kan vores robot bruges i mange forskellige opgaver – hvad enten det er at fræse fuger, male, polere eller noget helt fjerde.

CEO hos RAW, Kasper Guul Laursen.

 

Vores administrerende direktør, Kasper Guul Laursen, blev interviewet af finans.dk, og det kom der en spændende artikel ud af. Hvis du har lyst til at læse mere om Robot at Work og vores robotplatform, så kan den fulde artikel læses her (OBS: Login påkrævet).