Robot at Work deltog i DI Bygs konference ”Ny teknologi som forretningspotentiale” i Industriens Hus d. 11 april.


RAW deltog i DI Bygs konference ”Ny teknologi som forretningspotentiale”, som handlede om digitaliseringens og teknologiens forretningspotentiale i byggeriet. Det var en dag med fokus på, hvordan byggebranchen kan anvende nye 4.0 teknologier til at følge med udviklingen hos andre brancher samt til at øge effektivitet og produktivitet.


Dagen havde et spændende line-up med flere interessante indlæg, bl.a. Jan Mischke fra McKinsey Global Institute og vores egen CTO Finn Christensen, der fik introduceret vores nye modulære robotplatform.  


Vi havde pakket en robot og taget med, så de andre deltagere kunne sparke dæk i konferencens pauser, og forstå de mange muligheder, RAW-platformen tilbyder.  


Det var en spændende og lærerig dag, hvor det blev tydeligt, at der er en masse at tage fat i! Vores to vigtigste take-aways fra dagen er:  

  • Byggebranchen ligger skrækkeligt lavt på investering i nye digitale teknologier – faktisk ligger vi kun foran landbruget, og vi er i overhængende fare for at placere os helt i bunden af skalaen.

  • Nøgleordet fra dagen er samarbejde! Samarbejde på tværs af værdikæder og faggrupper i skabelsen af nye initiativer, processer og metoder – slut med ’business as usual’.  

 

Læs mere og se billeder fra dagen på DI Bygs hjemmeside.

CEO, Finn Kirkegaard Christensen, til DI Bygs konference med RAW-robotplatform på rullestillads.