Maling

RAW kan anvendes som en on-site konfigurerbar malerobot, der arbejder på forskellige overfladetyper- og størrelser. RAW kan udstyres med en bred vifte af forskellige spray- og malingspistoler og via vores styringssoftware skal malerne blot trykke start!

Fræsning

Hvad enten det er facadefræs af miljøfarlig maling eller fugefræs af fuger mellem mursten, kan RAW lynhurtigt omstilles til at automatisere det hårde, nedslidende fræsearbejde og optimere proceshastigheden væsentligt.
Frigør medarbejdere fra nedslidende og gentagende fræseopgaver med en samarbejdende robotplatform.

Skæring

Præcision og procestid er vigtige parametre i forbindelse med skæreopgaver. RAW kan afløse medarbejderen og effektivisere processen væsentligt. Robotten kan skære i stort set alle pladematerialer og i alle former, som skæres af robotten ud fra en 3D CAD-fil, hvilket giver en enorm fleksibilitet.
Robot at Works robotplatform kan påmonteres med et udvalg af skæreværktøjer optimeret til din skæreopgave og sikrer optimalt resultat hver gang.

Jeres anvendelsesområde

Er jeres anvendelsesområde ikke på listen?

Den modulære opbygning gør vores robotplatform i stand til, i samarbejde med håndværkeren, at udføre de samme opgaver og processer, som man hidtil udelukkende har brugt menneskekraft til. Den bevæger sig med samme hastighed, leverer samme tryk og bliver aldrig træt eller syg, og den kan arbejde på farlige opgaver uden risiko for skader.

Kontakt os i dag, og find ud af, hvordan du kan anvende RAW inden for netop din virksomhed.

Slibning & Polering

Slibning er en opgave, der kan være hård at udføre i længere tid ad gangen. Få ensartethed og automatiseret en lang række slibeopgaver, hvad enten de kræver hårdhed, præcision eller høj hastighed, med en RAW platform. RAW er omstillingsparat og klar til at løse enhver slibeudfordring.
Robot at Works robotplatform kan påmonteres med et udvalg af slibeværktøjer beregnet til præcis din slibeopgave og sikrer det samme resultat hver gang.

3D-Printning

Teknologien bag 3D-print giver stor designfrihed og i kombination med en modulær Robotplatform bliver det muligt at skabe 3D-strukturer i adskillige størrelser og med forskellige materialer både on-site og i præfabrikeret produktion.
Potentialet ved anvendelse af 3D-print teknologien indenfor byggeerhvervet inkluderer kortere byggetid, større automatisering, færre fejl og mindre materialespild. Dette udnyttes i særdeleshed med en RAW - og du er sikret det samme resultat hver gang.

Pick & Place

Optimer din produktion ved at automatisere gentagne løfte- og bevægelsesopgaver. Stor løfteevne, hastighed og fleksibel installation øger jeres produktivitet og fleksibilitet.
De forskellige monterings- og opsætningsmuligheder i kombination med et lille footprint skaber en lang række automationsmuligheder med RAW-platformen.

Hvad kan RAW gøre for lige præcis dig og din forretning?

RAW-platformen kan automatisere en lang række processer indenfor byggeriet og andre nærtliggende brancher. Den kundespecifikke løsning er altid i fokus og sikrer et optimalt resultat – uanset om det er fræsning, slibning, maling, skæring eller noget helt andet, så kan RAW klare udfordringen.